воскресенье, 4 августа 2013 г.

Lahmacun

Ləvazimatlar:
Xəmiri:
Un – 3 stəkan
Yağ – 100 qram
Soda, duz – 1 çimdik
İlıq su – 100 qram
İçliki üçün:
Qoyun əti – 500 qram
Soğan – 2 ədəd
Bibər – 2 ədəd
Pomidor – 3 ədəd
Sarımsaq – 3 dilim
Bibər tomatı – 2 xörək qaşığı
Pomidor tomatı – 3 xörək qaşığı
Duz, istiot, quru qırmızı bibər – 1çimdik

Hazırlanması:
Un, duz, yağ, soda, ilıq sudan ibarət xəmir yoğrulur. Başqa bir tava götürüb içinə xırda – xırda doğranmış soğan, pomidor, bibər, ət töküb qovururuq. Sonra bibər tomatı, pomidor tomatı, duz, istiot, quru qırmızı bibər xırda – xırda doğranmış sarımsaq töküb qarışdırırıq. Xəmirimzi hazırlayıb içinə içlikdən qoyuruq.                     

Previous Post
Next Post