суббота, 31 января 2015 г.

Karnabahar börəyi

Ləvazimatlar:
1 ədəd rəndələnmiş yerkökü
2 ədəd yumurta
un  ¼ stəkan
qoz  ¼ fincan (incə doğranılmış)
duz azca
cəfəri ¼ stəkan
xaşxaş azca
istiod azca
təzə kəklik otu 1 çay qaşığı
darçın - azca
qırmızı biber tozu bir çimdik
Hazırlanması:
Ləvazimatların hamsı bir qaba tökülür. Blender vasitəsilə hamsı birlikdə yaxşıca qarışdırılır. Sonra aldığımız qarışığa əl vasitəsilə forma verilir. Tava götürülür. İçinə yağ tökülür və forma verdiyimiz börəklər yaxşıca qızardılır.
Daha sonra yanına göy-göyərti qoyularaq süfrəyə verilir.








Previous Post
Next Post