вторник, 27 января 2015 г.

Şokoladlı mini keks

Ləvazimatlar:
qara şokolad 70% - 150qr
Kərə yağı - 150qr
1 stəkan un
3 ədəd yumurta sarısı
şəkər tozu - 0.5 stəkan
Bir çimdik duz
vanil 1 paket
Hazırlanması:
Kub keksler ve ya kekler üçün  :
Kağız qablar yağlanılır. Soba 190C-də qızdırılır.  Bir su banyosunda 3 ədəd şokolad və kərə yağı yaxşıca əridilir. Mikser və ya çırpıcı ilə 3 dəqiqə ərzində şəkər tozu, yumurta sarısı yaxşıca çırpılır.
Sonra həmin qarışığa un əlavə olunaraq qarışdırılır.
Bu qarışıqda hazır olduqdan sonra həmin kağız qablara tökülür və sobada yaxşıca bişirilir.
Bişdikden sonra üzərinə şəkər pudrası əlavə olunur.



Previous Post
Next Post