воскресенье, 8 февраля 2015 г.

Güvəçdə şorba

Ləvazimatlar:
Mal əti -100qr
Şəkər tozu -20qr
duz,istiot
Soğan -15qr
Ət suyu -400qr
nişasta-20qr
sirkə
Bitkiyağı -15qr
Zevkinize karabiber
kartof-3ədəd
Hazırlaması:
Kartofların qabığını soyun, xırda-xırda doğrayın. Sonra bi qazan götürün. İçinə xırda doğranmış soğan əlavə edin.Soğanları yaxşıca qovurun. Sonra mal ətini götürün, hissələrə ayırın. Mal ətini qazana əlavə edin. Dad üçün duz, istiot, zəncəfil, şəkər tozu əlavə edin.Bunları yaxşıca qarışdırın.Qarışdırdıqdan sonra mal ətini əlavə edib,bişməyə qoyun.


Previous Post
Next Post