суббота, 14 февраля 2015 г.

pendir ilə karides salatı

Ləvazimatlar:
2 pors üçün
100qr karides
bərk pendir 100qr
təzə çörək 1 dilim
dərə otu 2 dəstə
2 kiçik xiyar
2 ədəd marul yarpağı
1ədəd armud
1 yemək qaşığı fındıq yağı
yoxdusa zeytun yağı da olar.
Hazırlanması:
Təmiz karideslər qaynadılır. Ayrı bir qabda pendir rəndələnir. Çörək dilimi kublar şəklində kəsilir və sobada qızardılır.  Xiyar da kublar şəklində kəsilir vıə sobada azca qurudulur. Dərəotu doğranılır və penidir ilə qarışdırılır. Daha sonra bütün ləvazimatlar hamsı yaxşıca qarışdırılır. Üzərinə duz səpilir və azca gözlədilir. Daha sonra süfrəyə verilir.
Previous Post
Next Post