воскресенье, 1 февраля 2015 г.

Xırçıldayan balıq


Ləvazimatlar:
Limon 1-2 dilim
Buğda unu 1 stəkan
Su 350qr
Qarğıdalı nişastası 1 fincan
Qabartma tozu 1 çay qaşığı
sarımsaq 1 diş
şəkər pudrası 1 çay qaşığı
acı bibər 1 ədəd
Balıq 1 ədəd
2 kiçik stəkan duru yağ
Hazırlanması:
Balıq yuyulur və dilimlənir.
Dərin bir qab götürülür, sarımsaq orda sıxılır və balığın üzərinə tökülür. Üzərinə yerdə qalan bütün ləvazimatlar tökülür. Soba qızdırlır. 180C- istlikdə 30-35 dəqiqə balıq tam qızaranadək bişirilir.

Previous Post
Next Post