среда, 16 октября 2013 г.

Gavalı salatı

Ləvazimatlar:

Gavalı - 100 qram
Qaynadılmış kartof - 2 ədəd
Qaynadılmış yumurta - 2 ədəd
Holland pendiri - 100 qram
Qoz ləpəsi -100 qram
Duz, istiot
Mayonez - 3 xörək qaşığı
Xama - 1 banka
Keşniş - 1 dəstə

Hazırlanması:
Əvvəlcə kartofu soyuruq,qaynadırıq.Daha sonra yumurtanı qaynadırıq.Sonra bunların hamısının xırda-xırda doğrayırıq.Duz-istiot əlavə edirik.Sonra qoz ləpəsi,xama,mayonez əlavə edib,qarışdırırıq.Hamısını yaxşıca qarışdırdıqdan sonra keşniş və holland pendirini əlavə edirik.

Previous Post
Next Post