среда, 16 октября 2013 г.

Feyxoa dolması

Ləvazimatlar:

1 kq - feyxoa 
500 qram qoyun əti
100 qram yumru düyü
duz, istiot
Keşniş, şüyüd

Hazırlanması:
Əvvəlcə iri feyxoaları yuyuruq.Sonra feyxoaların saplağını kəsin. Daha sonra içini ovun və təmizləyin. Sonra ayrı bir qabda ət, duz, istiot, düyü, keşniş və şüyüdü qarışdırın. Sonra feyxoaları azca pörtün. Daha sonra isə hazırladığınız içliyi feyxoanın içinə doldurun. Daha sonra onları qazana düzün və üzərinə azca yağ əlavə edin. 30 dəqiqə kimi bişirin. Bişirdikdən sonra üzərinə qatıq yada tomat sousu əlavə edə bilərsiniz.



 Onu da deyək ki, bu dolma başqa dolmalardan çox fərqlidir. Dadına isə söz ola bilməz.

 





Previous Post
Next Post