суббота, 31 августа 2013 г.

Alma ilə şarlotta

Tərkibi:
10 - dilim boyat çörək
 4 xörək qaşığı ərinmiş yağ            
10- ədəd alma
1.5 - stəkan şəkər tozu
0.5- litr süd
Hazırlanması:
Almanın qabığı soyulub nazik dilimlərə doğranır. Boyat ağ çörək dilim - dilim kəsilir. Çörək yağa batırılıb tavaya düzülür. Üstünə 1 qat alma dilimindən qoyulur. Beləliklə 1 neçə qat çörək və alma düzülür, axrıncı qata çörək qoyulmalıdır. Bundan sonra yumurta şəkərlə çalınır. Üstünə süd əlavə edilib, tavadakı çörəyin üstunə tökülür, daha sonra dxovkada bişirilir.

Rəsulovava Səlimə xanım  , Gəncə

Previous Post
Next Post