суббота, 31 августа 2013 г.

Döyülmüş suxaridən pudinq

Tərkibi:
0.5 kq – döyülmüş suxari
3 - yumurta
1- stəkan süd
Xama -  100 qram
Kərə yağı – 1 qaşıq
Günəbaxan yağı - 1 qaşıq
100- qram şəkər ozu
Hazırlanması:
Ağ çörək qurudulub əzilir, içinə çalınmış yumurta sarısı, xama, 1 qaşıq kərə yağı və günəbaxan yağı tökülüb qarışdırılır. Yumurtanın ağıda ayrıca çalınır və ehmallıca bu qarışığa qatılır. Həmin qarışıq yağ çəkilmiş tavaya tökülür. Sonra üstü qızarana qədər dxovkada bişirilir. Pudinq axşam yeməyi kimi 1 stəkan süd ya da meyvə şirəsi ilə servis edilir.

Hacıyeva Lalə  xanım  , Ağstafa rayonu 

Previous Post
Next Post