четверг, 12 декабря 2013 г.

Brovny

Ləvazimatlar:
4 ədəd yumurta
1 paket vanil
250 qram kərə yağı
1 çay qaşığı qabartma tozu
4 ədəd südlü şokolad
300 qram un
Duz
Hazırlanması:
Əvvəlcə şokaladları xırda-xırda doğrayırırıq və qazana əlavə edirik. Sonra onun üstünə kərə yağını əlavə edirik. 20 dəqiqə kimi qaynadırıq.Daha sonra yumurta və şəkər tozunu birlikdə çalırıq.Ayırıca bir qabda un,qabartma tozu,duz qarışımını hazırlayırıq və qarışdırırıq.Sonra hazırladığımız şokolad qarışımını un, duz, qabartma tozu qarışımının üstünə tökürük.Sonra listin içinə yağlı kağız  səririk və qarışımımızı əlavə edirik.20 dəqiqə bişiririk. Əslində Browny iki cür olur olur-biri içi azca yaş olan, biri isə quru olan. İkisidə çox ləzzətli olur.Browny bişdikdən sonra  onu kəsirik və servis boşqabına qoyuruq.İstəsəniz üstünə 1 qaşıq vanilli dondurma qoyuruq.
Previous Post
Next Post