четверг, 12 декабря 2013 г.

Qat-qatlı kartof

Ləvazimatlar:
6 ədəd kartof
Süzmə qatıq-200 qram
Duz
İstiot
Mayonez-50 qram
Kərə yağı-50 qram
Göyərti-1 dəstə
Hazırlanması:
Əvvəlcə karofların qabığlarını soyuruq və yuyuruq.Sonra onları halqa-halqa doğrayırıq.Daha sonra isə göyərtiləri xırda-xırda doğrayırıq.Bir qab götürürük və içinə azca kərə yağı çəkirik. Sonra bir qat kartof, duz, istiot, süzmə qatıq və göyərti səpirik.Daha sonra yenə olduğu kimi edirik ancaq bu səfər süzmə qatıq yerinə kərə yağı əlavə edirik. Belə-belə edərək hazırlayırıq. Sonra dxovkaya qoyuruq və 20 dəqiqə kimi bışiririk.
Previous Post
Next Post