четверг, 29 января 2015 г.

Limon kremli yulaflı keks


Ləvazimatlar: (12nəfər üçün)
140qr- kərə yağı
yulaf əzməasi-250qr
20qr-un
4yemək qaşığı-şəkər tozu
qatılaşdırılmış süd-1qutu
2çay qaşığı əndələnmiş limon qabığı
1çay qaşığ-qabartma tozu

Kremi:
qatılaşdırlmış süd-1qutu
limon suyu-3ymeəkq aşığı
kərə yağı-200qr

Hazırlanması:
Əvvəlcə limon suyunu bir qaba tökün, üzərinə
qatılaşdırılmış süd əlavə edin. Basqa bir qabda
yumuşaldılmış kərə yağı, şəkər tozu və yulaf
əzməsini qarışdırın. Sonra un, qabartma tozu əlavə
edin. Bundna sonra süd və vanil əlavə edin. Sonra
kremini hazırlayın. Sobanın listini yağlayın və
qarışımın birinci hissəsini töküb, bişirin. Bu
bişdikdən sonra ikinci hissəsini bişirin. Hər iki
biskiviti soyumağa qoyun. Soyuduqdan sonra
onların arasına limonlu kremi çəkin.Yəni bir qat
biskvit bir qat krem yenə bir qat biskvit. Sonra
kvadrat formada kəsib servis edin.

Previous Post
Next Post