воскресенье, 8 февраля 2015 г.

Ağ kələm börəyi


Ləvazimatlar:
Ağ kələm-250qr
1ədəd-yerkökü
2ədəd- yumurta
¼ st un
¼ st qoz
cəfəri-1dəstə
½ çay qaşığı duz, isitot
kəklikotu- 1 çay qaşığı
darçın½ çay qaşığı
Hazırlanması:
Ağ kələmi yuyun,orta boyda hissələrə ayırın. Blenderdən keçirin. Sonra yumurta, cəfəri, qoz, un, xırda doğranmış yerkökü əlavə edin. Yaxşıca qarışdırın. Xəmir alınana kimi yoğurun. Sonra qaşıqla qızdırılmış tavaya töken və qızardın. Bişdikdən sonra buu çay yaxud meyvə şirəsi ilə servis edə bilərsiniz.

Previous Post
Next Post