среда, 4 сентября 2013 г.

Leço

Ləvazimatlar:
Pomidor - 10 kq
Yaşıl bibər - 1.5 kq
Qırmızı bibər - 3.5 kq
Soğan - 2.5 kq
Duru yağ - 1 litr
Şəkər tozu - 1 stəkan
Üzüm sirkəsi - 1 stəkan
İri duz -1 ovuc
İstiot - 2 çay qaşığı
Hazırlanması:
Böyük qazanda maşından keçırilmiş soğan qızardılır. Soyluyub, sıxılmış pomidor doğranılıb qazana tökülür. Üzərinə kök doğranıb əlavə eilir.1.5 saat qaynadılır. Bibərlər yuyulub, 4 yerə bölünüb qazana tökülür. Bişənə yaxın duz, istiot, sirkə, pesok əlavə olunur. Leço isti – isti bankalara doldurularaq, 45 dəqiqə sterilizə edilir.

Digər Leço resptləri   
Previous Post
Next Post