суббота, 30 марта 2013 г.

Napaleon tortu



Ləvazimatlar:
Kərə yağı -  400qram
Un - 400qram
Yumurta - 1 ədəd
Xama - 1 qutu
Sirkə -1 çay qaşığı
Vanil -1 paçka
Duz - 1 çimdik
Krem üçün:
Kərə yağı - 500 qram
Qatılaşdırılmış süd - 2 qutu
Vanil - 1 paçka
Hazırlanması:
Xəmiri qoz boyda yoğururuq. 30 dəqiqə soyuducuda saxlayırıq. Sonra kündələri götürürük. Listin içi boyda xəmirimizi yayırıq. Sonra isə sobaya qoyuruq.

Sonra hər qata krem çəkirik və tortumuz hazır olur. Napaleon tortu hazır olandan sonra 5-10 dəqiqə otaq istiliyində gözlədilir ki, kremin dadını canına çəksin. Bundan sonra  napaleon tortunu süfrəyə isti çayla təqdim edirik.
Previous Post
Next Post