суббота, 23 ноября 2013 г.

Çəki balığından buğlama

Ləvazimatlar:
1 ədəd cəki balığı(2-3 kq)
6 ədəd kartof
1 dəstə keşniş
1 baş sogan
3 ədəd pomidor
100 qram kərə yağı
duz,istiot,darçın,zəncəfil,nanə
1 stəkan su
Hazırlanması:
Əvvəlcə balığı kəsib,təmizləyirik,içini çıxardırıq və yuyuruq. Sonra kartofların qabığını soyub qalın halqalar şəklində kəsirik. Sonra pomidorları da soyub,xırd-xırda doğrayırıq. Daha sonra göyərtiləri də yuyub,doğrayırıq. Daha sonra dərin bir tava götürürük. İçinə əvvəlcə balıqları tökürük və üstünə duz,istiot əlavə edirik. Üzərinə kartof və pomidorları tökürük, göyərti əlavə edirik. Ən sonda üzərinə duz,istiot,nanə,darçın,zəncəfil səpib,üstünə 1 stəkan su tökürük və ağzına qapağını qoyuruq. Az odda bişiririk.
Previous Post
Next Post