вторник, 6 января 2015 г.

Belçika üsulu kekslər


Ləvazimatlar:
10 porsiyon üçün malzəmələr.
Qara şokolad 255 qr
Kərə yağı - 150 qr
Yumurta 5 ədəd
Şəkər tozu 1.3 stəkan
Un 3 yemək qaışığı
Hazırlanması:
Şokolad ve kərə yağı su buxarında
əridilir. Elə əritmək lazımdır ki orada heç
bir düyün qalmasın. Əritdikdən sonra
qaba tökülür. Soba 160C dərəcədə
qızdırılır. Daha sonra yumurta və un ilə
xəmir yoğrulur 30 dəqiqə otaq
tempraturunda gözlədilir. Sonra keks
qablarının içinə həmin kütlələr tökülür.
30-35 dəqiqə bişirilir.




Previous Post
Next Post