воскресенье, 25 января 2015 г.

Yerkökülü bozbaş

Ləvazimatlar:
mal əti-500qr
kartof-2ədəd
yerkoku-2ədəd
yaşıl bibər-2ədəd
sogan-2 baş
pomidor-3ədəd
duz,istiot
bitki yagi-1 yemək qasığı
dəfnə yarpağı-2 yarpaq
Hazırlanması:
Ilk öncə mal ətini yuyun, iti bıçaqla hissələrə kəsin. Sonra kartofu, yerkökünü, soğanı yuyun və qabıqlarını soyun. Sonra onları xırda-xırda dograyın.Yaşıl bibərləri halqa-halqa doğrayın. Qazana bitki yağı tökün və doğradığınız tərəvəzləri əlavə edin. Azca qovurun. Qovurduqdan sonra mal ətini qazana atın və üzərinə pomidor, bibər və dəfnə yarpağı əlavə edin. Dad üçün duz,istiot qatın.

Previous Post
Next Post