пятница, 30 января 2015 г.

"Masala"çayı

Ləvazimatlar:
Su - ¾st
darçın-1 çay qaşığı
1diş-anason meyvəsi
mixək- 3 çay qaşığı
razyana-2çay qaşığı
Zəncəfil - 2 çay qaşığı
Süs - ¾ st
Qara çay - 1 çay qaşığı
Hazırlanması:
Bu çay Himalay dağlarındakı bitkilərədən ilham alınaraq hazırlanıb. Bu çayda digər normal çaylar kimi dəmlənilir. Bunun üçün ayrıca çaydan götürsəz daha yaxşı qoxu və dad alınar. Çaydana qara çay, mixək, razyana, süd, zəncəfil, darçın, anason və su əlavə edin .Suyun hamsını əlavə etməyin, dəm aldıqdan sonra yenə su qatın. Çay hazırdır.


Previous Post
Next Post