суббота, 24 января 2015 г.

Şokoladlı kokos topları

Ləvazimatlar:
şəkər tozu-400qr
su-2 yemək qaşığı
kokos-45qram
qatılaşdırılmış süd-1qutu
süd-3 yemək qaşığı
bitter şokoladı-1 pletka
kakao-50qr
Hazırlaması:
Əvvəlcə kokosu bir qaba tökün, üzərinə qatılaşdırılmış süd, vanil,şokolad parçaları əlavə edin. Ayrı bir qabda şokolad, kakao, yağ,və azca su qatıb əridin. Soyumağa qoyun. Sonra hazırladığınız içliyi soyuducudan çıxardın və top kimi əlinizlə forma verin. Formalar alındıqdan sonra şokolada batırıb yağlı kağız üstünə qoyun və soyuducuda saxlayın.




Previous Post
Next Post