суббота, 24 января 2015 г.

Toyuq ətindən şorba


Ləvazimatlar:
Toyuq -1.5 kq
Soğan 4 ədəd
Pomidor 800qr
Sarımsaq azca
Cəfəri 2 ədəd
Duru yağ 100ml
Sirkə 100qr
Su 100qr
Duz, istiod
Hazırlanması:
Pomidoru dilimləyirik. Sarımsağı əzirik.
Soğanları doğrayırıq. Bir tava götürürük.
Tavaya yağ tökürük və soğanları orda
qızardırıq. Sonra toyuq əti, duz, istiod,
dilimlənmiş pomidor, əzilmiş sarımsaq, sirkə, su
tavaya tökülür. Tavanın ağzıına qapaq
qoyulur və yaxşıca bişirilir. Bişirildikdən
sonra süfrəyə verilir.


Previous Post
Next Post