суббота, 24 января 2015 г.

Doldurulmuş toyuq

Ləvazimatlar :
4 toyuq budu
200qr göbələk
1 ədəd soğan
1 ədəd yumurta
Göyərti 5 dəstə
Bitki yağı 30 ml
duz, istiod
Mayonez 70qr
Hazırlanması :
Soğan və göbələk kiçik kiçik doğranılır. Yumurta qaynadılır. Tava qızdırılır,  tavada soğan
və göbələk qızardılır. Daha sonra toyuq budu tavada
qızardılır. Üzərinə duz, istiod, və qaynadılmış
yumurta tökülür. Göbələk, soğan, bitki yağı, və
doğranmış göyərti tavaya əlavə olunur. Hamsı birliktə bişirilir.
Bişdikdən sonra süfrəyə verilir.

Previous Post
Next Post