воскресенье, 4 января 2015 г.

Xırçıldayan toyuq çubuqları

Ləvazimatlar:
(4nəfər üçün)
 500q toyuq filesi
1 yemək qaşığı üyüdülmüş suxari
0.5 qram qatıq
3 yemək qaşığı küncüt
2 diş sarımsağ
2 çay qaşığı  şirin qırmızı bibər tozu
duz,istiod

Hazırlanması:
Toyuğun döş ətini götürün və 2-3 sm qalınlığında issələrə ayırin.
Sonra suxari,küncüt,qırmızı bibər,duz və istiod əlavə edin
Sonra sarımsağı qatıgla qarışdırıb əlavə edin
Daha sonra qatığa batırılmış toyuq çubuqlarını suxarıye batırın.Sonra bunları bitki yağında qızardın.Bişdikdən sonra ketşup və təzə səbzələrlə servis edin.



Previous Post
Next Post