воскресенье, 8 февраля 2015 г.

Kokos şorbası


Ləvazimatlar:
Toyuq suyu -450 ml
Kokos südü- 450ml
Toyuq filesi- 2ədəd
Göbələk -8ədəd
Yerkökü -1ədəd
1ədəd- zəncəfil
Kırmızı bibər tozu-1ədəd
5qr- limon duzu
Şəkər tozu-5 çay qaşığı
duz, istiot

Hazırlaması:
Əvvəlcə yerkökününün qabığını soyun xırda-xırda doğrayın. Bir qazana kokos südü, toyuq suyu əlavə edin. Sonra yerkökünü əlavə edib, qaynadın.Toyuq filesini yuyun və və hissələrə ayırın,qazana əlavə edin. Bundan sonra xırda doğranmış bibər və limon duzu qatın. Göbələyi yuyun və kub-kub doğrayın, qazana qatın. Ən sonda duz,istiot əlavə edib bişirin.



Previous Post
Next Post