воскресенье, 8 февраля 2015 г.

Qarnıyarığ(badımcan)


Ləvazimatlar:
Badımcan-5ədəd
Pomidor-400qr
tomat-120qr
pendir-150qr
Soğan-2baş
göbələk-6ədəd
sarımsağ-2diş
limon suyu
bitki yağı
duz,isiot
Hazırlanması:
İlk öncə badımcanı yuyun,içini çıxardın, ayrı bir qaba tökün. Pomidorları, göbələkləri, soğanları xırda-xırda doğrayın. Bir tava götürün, içinə pomidor, göbələk, soğan və xırda doğranmış sarımsağ əlavə edin. Bişənə yaxın limon suyu əlavə edin.Badımcanlartı duzlayıb, istiotlayın.içliyi içinə əlavə edin. Bir tavaya yerləşdirin. Üzərinə su əlavə edib,buxarda bişirin.
Previous Post
Next Post