Ləvazimatlar:
Ağ
turp - 2 ədəd
Yerkökü
- 2ədəd
Yaşıl
noxud - 1 banka
Soğan
- 1 ədəd
Duzlu
kələm - 1 ədəd
Keşniş
- 1 dəstə
Şüyüd
-1 dəstə
Qaynadılmış
kartof - 2 ədəd
Xama
-1 banka
Mayonez -1 banka
Mayonez -1 banka
Göbələk
- 100 qram
Duz,
istiot
Hazırlanması:
Hazırlanması:
Ağ
turpu və yerkökünü sütkəcdən keçirik, soğanı, kartofu və göbələyi xırda – xırda
doğrayırıq.
Keşniş,
şüyüd və duzlu kələmi xırda – xırda doğrayıb, üzərinə xama, mayonez və duz, istiot
əlavə edib, qarışdırırıq.