суббота, 13 апреля 2013 г.

Admiral tortu


Ləvazimatlar:
Xəmir üçün:
Un - 2 stəkan
Şəkər tozu - 1 stəkan
Kərə yağı və marqarin - 300 qram
Yumurta - 1 ədəd
Soda - 1 çimdik
Krem üçün:
Xama - 200 qram
Şəkər tozu - 4 yemək qaşığı
Vanil - 5 qram
Hazırlanması:
Bərk xəmir yoğurmaq lazımdır. 3 kündə kəsmək lazımdır.
Nazik yaymaq, ayrı - ayrı bişirmək lazımdır. Xəmir soyuduqdan sonra aralarına krem çəkmək, üst - üstə qoymaq lazımdır. Tortun üzərinə krem çəkmək lazımdır. Şəkər pudrası və ya qoz da səpmək olar.     
Previous Post
Next Post