суббота, 13 апреля 2013 г.

Oktyabr tortu

Ləvazimatlar:
Yumurta - 10 ədəd
Kərə yağı - 450 qram
Şəkər tozu - 450 qram
Un - 5 stəkan
Qoz ləpəsi - 200 qram
Soda - 1 çay qaşığı
Xama - 10 qram
Vanil - 1 paçka
Hazırlanması:
Yumurta ilə şəkər tozunu qarışdırmaq lazımdır və kərə yağı buraya qatılır.

Sirkə xəmirə qatılır. Xama və sirkə qarışdırılıb, bura tökülür. Vanil də buraya əlavə olunur.
Krem üçün:
Qatılaşdırılmış süd – 1 banka
Kərə yağı – 450 q
Kremin hazırlanması:
Hamısını bir yerdə qarışdırırıq. Üzərinə çekirik. Qoz ləpəsi də buraya tökülür.


Previous Post
Next Post