Gavalı
- 100 qram
Qaynadılmış
kartof - 2 ədəd
Qaynadılmış
yumurta - 2 ədəd
Holland
pendiri - 100 qram
Qoz
ləpəsi -100 qram
Duz, istiot
Mayonez
- 3 xörək qaşığı
Xama
- 1 banka
Keşniş
- 1 dəstə
Hazırlanması:
Əvvəlcə kartofu soyuruq,qaynadırıq.Daha sonra yumurtanı qaynadırıq.Sonra bunların hamısının xırda-xırda doğrayırıq.Duz-istiot əlavə edirik.Sonra qoz ləpəsi,xama,mayonez əlavə edib,qarışdırırıq.Hamısını yaxşıca qarışdırdıqdan sonra keşniş və holland pendirini əlavə edirik.
Hazırlanması:
Əvvəlcə kartofu soyuruq,qaynadırıq.Daha sonra yumurtanı qaynadırıq.Sonra bunların hamısının xırda-xırda doğrayırıq.Duz-istiot əlavə edirik.Sonra qoz ləpəsi,xama,mayonez əlavə edib,qarışdırırıq.Hamısını yaxşıca qarışdırdıqdan sonra keşniş və holland pendirini əlavə edirik.