Ləvazimatlar:
Xəmiri:
Un –
3 stəkan
Yağ –
100 qram
Soda,
duz – 1 çimdik
İlıq
su – 100 qram
İçliki
üçün:
Qoyun
əti – 500 qram
Soğan
– 2 ədəd
Bibər
– 2 ədəd
Pomidor
– 3 ədəd
Sarımsaq
– 3 dilim
Bibər
tomatı – 2 xörək qaşığı
Pomidor
tomatı – 3 xörək qaşığı
Duz,
istiot, quru qırmızı bibər – 1çimdik
Hazırlanması:
Hazırlanması:
Un,
duz, yağ, soda, ilıq sudan ibarət xəmir yoğrulur. Başqa bir tava götürüb içinə
xırda – xırda doğranmış soğan, pomidor, bibər, ət töküb qovururuq. Sonra bibər
tomatı, pomidor tomatı, duz,
istiot, quru qırmızı bibər xırda – xırda doğranmış sarımsaq töküb qarışdırırıq.
Xəmirimzi hazırlayıb içinə içlikdən
qoyuruq.