Adambaşına
200 qram toyuq əti
30
qram ərinmiş yağ
100
qram zoğal qurusu
50
qram nar dənəsi
1 baş
soğan
5
qram şəkər tozu
Duz
Hazırlanması:
İçalatı çıxardılmış toyuq yuyulub,30-35 qramlıq tikələrə doğranır və tavada yağ içində qızardılır. Sonra soğan doğranıb yağda qızardılır və buna qabaqcadan suda isladılıb, sıxılmış zoğal və şəkər tozu ya da turş nar qatılaraq təkrar qızardılır. Bunlar hamısı tavada toyuqun yanına düzülüb, üstünə duz, istiot səpilərək yaxşıca qarışdırılır və bişirilir.
İçalatı çıxardılmış toyuq yuyulub,30-35 qramlıq tikələrə doğranır və tavada yağ içində qızardılır. Sonra soğan doğranıb yağda qızardılır və buna qabaqcadan suda isladılıb, sıxılmış zoğal və şəkər tozu ya da turş nar qatılaraq təkrar qızardılır. Bunlar hamısı tavada toyuqun yanına düzülüb, üstünə duz, istiot səpilərək yaxşıca qarışdırılır və bişirilir.