0.5
kq – döyülmüş suxari
3 -
yumurta
1-
stəkan süd
Xama
- 100 qram
Kərə
yağı – 1 qaşıq
Günəbaxan
yağı - 1 qaşıq
100-
qram şəkər ozu
Hazırlanması:
Ağ
çörək qurudulub əzilir, içinə çalınmış yumurta sarısı, xama, 1 qaşıq kərə yağı
və günəbaxan yağı tökülüb qarışdırılır. Yumurtanın ağıda ayrıca çalınır və
ehmallıca bu qarışığa qatılır. Həmin qarışıq yağ çəkilmiş tavaya tökülür. Sonra
üstü qızarana qədər dxovkada bişirilir. Pudinq axşam yeməyi kimi 1 stəkan süd
ya da meyvə şirəsi ilə servis edilir.
Hacıyeva Lalə
xanım
, Ağstafa rayonu